Vacature HR medewerk(st)er

Om de verdere groei van onze organisatie mogelijk te maken zijn wij opzoek naar een daadkrachtige en initiatiefrijke HR medewerk(st)er voor ca. 24 uur per week.

Functieomschrijving:

In deze functie bent u verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten op het gebied van het personeelswerk, zoals de werving van de nieuwe medewerkers, invulling geven aan het opgestelde scholingsplan en het coördineren van de functioneringsgesprekken. Ons personeelsbestand is de laatste 5 jaar gegroeid van ca. 30 naar meer dan 60 werknemers.


U onderhoudt de contacten met de Arbo-dienst en fungeert als klankbord voor de individuele medewerker. Naast de operationele activiteiten, waaronder de personeelsadministratie en het bijhouden van de personeelsdossiers, wordt van u ook een belangrijke bijdrage verwacht op beleidsmatig gebied. Zo adviseert u het managementteam op het gebied van arbeidsvoorwaarden en tevens doet u suggesties om een evenwichtige samenhang te bewerkstelligen tussen de verschillende afdelingen. Voor deze nieuwe -part-time - functie is het van belang dat u prioriteiten kunt stellen en initiatieven neemt.

Functie-eisen:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Flexibele oplossingsgerichte instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Daadkrachtig
  • Initiatiefrijk
  • Goede beheersing van de Engelse taal
  • Kennis van salarisadministratie is een pré

Wie zijn we:

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems en Van der Valk Solar Systems.

 

Van der Valk Horti Systems is een vooruitstrevend bedrijf dat zich volledig heeft toegespitst op de ontwikkeling en productie van luchtmechaniek- en schermmaterialen voor de glastuinbouw. Met onze unieke systemen leveren wij al decennia een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde verduurzaming van de glastuinbouw.

Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een vestiging met kantoor en magazijn in de UK.

Wat bieden we:

Na gebleken geschiktheid bieden wij u een vaste baan van ca. 24 uur per week in een dynamisch bedrijf met en prima werksfeer. Bent u de positief ingestelde collega die dit professionele team wil komen versterken? Wij bieden u een marktconform salaris en secundaire arbeidvoorwaarden.

Hoe reageer je:

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via:

Wouters Adviesbureau voor Personeel en Organisatie t.a.v. de heer J.B.M. Wouters, Mariendijk 41, 2675 SX Honselersdijk.
Email: info@woutersadviesbureau.nl
Voor telefonische informatie kunt u, ook na kantooruren, terecht onder telefoonnummer 06-5163558.

Download de brochure

"NuVision Energy is very impressed with the Van der Valk product and the fantastic service you have given. This is a great partnership. We look forward to working with you in the UK."

Roger Boaden - NuVision Energy UK

Bekijk alle projecten

Van der Valk Solar Systems BV

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

T: +31 (0)174 - 21 22 23
F: +31 (0)174 - 24 27 27
info@valksolarsystems.nl

Valk Solar Systems UK Limited

Innovation House, Discovery Park
Innovation Way
Sandwich CT13 9FF
United Kingdom
T: +44 (0)1304 897658
info@valksolarsystems.co.uk