Vacature Inside Sales Professional

Titel Inside Sales Professional

Locatie Monster, Nederland

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional die proactief en klantgericht hét aanspreekpunt is voor nationale en met name ook internationale klanten.

 

Heb jij de nodige ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst, beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan de verdere groei van het bedrijf? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

 

Wat doe je:

  • Je bent aanspreekpersoon voor onze klanten in Europa en ondersteunt de collega's van onze Engelse vestiging.
  • Je maakt offertes, zorgt voor opvolging hiervan en vindt het een uitdaging deze om te zetten in orders. 
  • Met behulp van speciaal ontwikkelde programma's werk je projecten uit en begeleid je het gehele traject tot aan uitlevering.
  • Naast de communicatie met klanten werk je ook veel samen met collega's uit de productie, inkoop en werkvoorbereiding.
  • Je bent verantwoordelijk voor het logistieke traject en bewaakt levertijden, zodat bestellingen op tijd bij de klant worden afgeleverd.
  • Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor een groep eigen klanten.

Wie zijn we:

Van der Valk Solar Systems is één van snelst groeiende bedrijven in de solarbranche. We zijn een jong en dynamisch team die zich volledig richt op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden.

Wat vragen we:

Voor deze fulltime functie zoeken wij een enthousiaste verkoper op MBO/HBO niveau met een klantgerichte instelling en sterk gedreven om offertes om te zetten in orders. Gezien de nauwkeurigheid en complexiteit van leveringen en projecten is secuur werken een belangrijke eigenschap. Affiniteit met techniek is noodzakelijk om in deze functie te slagen. Het spreekt voor zich dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal.

Wil je deel uitmaken van een jong en leuk team, heb je een commerciële drive en ben je klantgericht, dan ben je een goede kandidaat voor deze functie.

Wat bieden we:

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris.

Hoe reageer je:

Kandidaten die zich herkennen in deze verkoopfunctie bij één van snelst groeiende bedrijven in de solarbranche worden uitgenodigd om te reageren via:

 

Wouters Adviesbureau voor Personeel en Organisatie t.a.v. de heer J.B.M. Wouters,

Mariendijk 41, 2675 SX  Honselersdijk.

Email:  Info@woutersadviesbureau.nl

Voor telefonische informatie kunt u, ook na kantooruren,  terecht onder telefoonnummer 06-51635581

Download de brochure

"NuVision Energy is very impressed with the Van der Valk product and the fantastic service you have given. This is a great partnership. We look forward to working with you in the UK."

Roger Boaden - NuVision Energy UK

Bekijk alle projecten

Van der Valk Solar Systems BV

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

T: +31 (0)174 - 21 22 23
F: +31 (0)174 - 24 27 27
info@valksolarsystems.nl

Valk Solar Systems UK Limited

Innovation House, Discovery Park
Innovation Way
Sandwich CT13 9FF
United Kingdom
T: +44 (0)1304 897658
info@valksolarsystems.co.uk