Uw energiecentrale op maat

Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden toegepast. Van der Valk Solar Systems heeft zich daarom volledig gespecialiseerd op dit gebied. Het resultaat daarvan ziet u terug in systemen die zich onderscheiden. In duurzaamheid en montagegemak, bijvoorbeeld. Maar óók als het gaat om toepassing en functionaliteit. Een vast systeem op het dak van uw onderneming... Een trackersysteem in open veld... Van der Valk Solar Systems biedt u een ‘energiecentrale’ op maat, wáár de zon ook schijnt.

De 6 unieke eigenschappen van onze systemen

Modulaire opbouw
De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn modulair opgebouwd en daardoor volledig af te stemmen op uw specifieke omstandigheden (beschikbare oppervlakte, maximale dakbelasting etc.). Het doordachte design, de toepassing van lichte materialen en de voormontage van essentiële componenten, zorgen er bovendien voor dat ze snel en eenvoudig zijn te plaatsen.
Elke gewenste tilthoek
Van der Valk Solar Systems beschikt over een unieke productiemachine voor het op maat vervaardigen van aluminium schoorstangen. Onze montagesystemen kunnen daardoor onder élke gewenste tilthoek worden geplaatst.
Het belang van duurzaamheid
Uw investering gaat gepaard met een te verwachten rendement waar u blindelings op moet kunnen vertrouwen. De montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn daarom vervaardigd van louter duurzame materialen, zoals geanodiseerd aluminium, verzinkt én gecoat staal en rvs bevestigingscomponenten.
Geschikt voor elk type zonnepaneel
Onze montagesystemen zijn uitgevoerd met slimme montageklemmen, waardoor zowel panelen mét frame als panelen zónder frame snel en betrouwbaar kunnen worden bevestigd. Door het universele klemsysteem zijn de systemen geschikt voor elk fabrikaat zonnepaneel. U bent dus vrij om zelf uw paneelleverancier te kiezen.
Snelle levering
Van der Valk Solar Systems maakt gebruik van de verregaande technologische kennis en het moderne machinepark van zusterbedrijf Van der Valk Systemen. Dankzij de hoge productiecapaciteit en de grote basisvoorraad uitgangsmateriaal kunnen grote projecten snel worden uitgeleverd.
Betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid

Om u de duurzaamheid van onze installaties te kunnen garanderen zijn onze systemen uitvoerig getest middels zogenoemde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Hierbij worden de installaties in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

 

In samenwerking met TNO (de toonaangevende onafhankelijke onderzoeksinstantie van Nederland) is het SolarTop-rekenprogramma ontwikkeld. Aan de hand van diverse variabelen (de geometrie, de maximale windbelasting volgens plaatselijke normen, het soort ondergrond etc.) kunnen hiermee alle factoren worden berekend die van invloed zijn op de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van het systeem, zoals de benodigde sterkte van de constructie, het optimale aantal steunpunten en de meest economische funderingswijze.

Download de brochure

"We chose Van der Valk mounting systems because of their high quality, easy to assemble products and excellent levels of customer service. Together we have been able to co-operate on some fantastic commercial projects."

Nick Porter - SAS Energy UK

Bekijk alle projecten

Van der Valk Solar Systems BV

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

T: +31 (0)174 - 21 22 23
F: +31 (0)174 - 24 27 27
info@valksolarsystems.nl

Valk Solar Systems UK Limited

Innovation House, Discovery Park
Innovation Way
Sandwich CT13 9FF
United Kingdom
T: +44 (0)1304 897658
info@valksolarsystems.co.uk