« Terug18.04.2018

IBC SOLAR en Van der Valk Solar Systems gaan samenwerken in de Benelux

IBC SOLAR, een van ‘s werelds grootste PV systeemhuizen breidt haar productportfolio in de Benelux uit met de innovatieve montagesystemen van Van der Valk Solar Systems.
De systemen van Van der Valk Systems zijn volgens wereldwijd geldende normeringen ontwikkeld en bieden een oplossing voor elk type dak of ondergrond. De systemen worden in Nederland geproduceerd en onderscheiden zich door hun modulaire opbouw, snelle montage en beproefde kwaliteit. Verschillende systemen zijn ook in kant en klare kits verkrijgbaar om het gebruiksgemak nog meer te verhogen.

"Met IBC SOLAR hebben we een internationale speler gevonden voor de Benelux en een partner waarmee we onze internationale ambities verder kunnen gaan realiseren", aldus Denis de Vette, Directeur Van der Valk Solar Systems. "Net als wij heeft IBC SOLAR een lange historie. Omdat kwaliteit en veiligheid ook voor hen belangrijke kernwaarden zijn, kunnen we samen zowel grote als kleine projecten op een professionele manier realiseren."

"Door het toevoegen van Van der Valk Solar Systems aan ons assortiment optimaliseren wij ons portfolio op het gebied van montagematerialen en kunnen wij onze klanten nog beter bedienen", zegt Peter Meijers, Directeur van IBC SOLAR B.V. " Van der Valk Solar Systems past zeer goed binnen de filosofie van IBC SOLAR namelijk kwaliteit en professionaliteit. "

Van der Valk Solar Systems BV

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

T: +31 (0)174 - 21 22 23
F: +31 (0)174 - 24 27 27
info@valksolarsystems.nl

Valk Solar Systems UK Limited

Innovation House, Discovery Park
Innovation Way
Sandwich CT13 9FF
United Kingdom
T: +44 (0)1304 897658
info@valksolarsystems.co.uk