Vacature Junior Onderhoudsmonteur

Ben je praktisch ingesteld? Wil je graag werken aan mooie productiemachines? Vind je het een uitdaging om technische storingen op te lossen? Dan komen wij graag met jou in contact voor de functie van Junior Onderhoudsmonteur!

Wat ga je doen als Junior Onderhoudsmonteur?

Van der Valk Systemen is op zoek naar een praktisch ingestelde Junior Onderhoudsmonteur die een uitdaging op gebied van techniek niet uit de weggaat. In deze functie ga je werken voor de Technische Dienst als assistent van onze Onderhoudsmonteur. Je leert het vak "on the job" en daarnaast ben je bereid de nodige vakgerichte opleidingen te volgen om je verder te ontwikkelen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Preventief onderhouden van het machinepark, gereedschappen en installaties.
 • Verhelpen van storingen.
 • Vaststellen van terugkerende storingen en meedenken over oplossingen.
 • Meedenken over methoden om het productieproces verder te optimaliseren /verbeteren.
 • Bewaken van de veilige werkomgeving.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij word je onderdeel van een leuk en gezellig team dat met veel enthousiasme iedere dag weer een bijdrage levert aan de voedsel- en duurzame energievoorziening in de wereld.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica 
 • Je bent oplossingsgericht
 • Je hebt oog voor kwaliteit en je werkt nauwkeurig
 • Je bent een teamspeler
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Je bent leergierig 

Wie zijn wij?

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems (glastuinbouw) en Van der Valk Solar Systems (markt voor zonnepanelen).

Hoe reageer je?

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren via: Van der Valk Systemen, HRM, Linda de Laat, ldelaat@valksystemen.nl, 0174-212223.

Download de brochure

"We chose Van der Valk mounting systems because of their high quality, easy to assemble products and excellent levels of customer service. Together we have been able to co-operate on some fantastic commercial projects."

Nick Porter - SAS Energy UK

Bekijk alle projecten

Van der Valk Solar Systems BV

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

T: +31 (0)174 - 21 22 23
F: +31 (0)174 - 24 27 27
info@valksolarsystems.nl

Valk Solar Systems UK Limited

Innovation House, Discovery Park
Innovation Way
Sandwich CT13 9FF
United Kingdom
T: +44 (0)1304 897658
info@valksolarsystems.co.uk