Vacature Receptioniste / Telefoniste

Wegens groei van onze organisatie zoeken wij een fulltime Receptioniste / Telefoniste. De functie kan ook heel goed ingevuld worden door twee parttimers.

Ben je collegiaal, oplossingsgericht en representatief? Heb jij service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan? Wil je graag het eerste aanspreekpunt zijn van ons bedrijf? Vind je het een uitdaging om snel te kunnen schakelen tussen diverse taken en systemen? Ben je woonachtig in het Westland of directe omgeving? Dan komen wij graag met jou in contact voor de functie van Receptioniste / Telefoniste!

Wat ga je doen als Receptioniste / Telefoniste?

Van der Valk Systemen is op korte termijn op zoek naar een klantvriendelijk ingestelde Receptioniste / Telefoniste met een hands-on mentaliteit. Je komt te werken achter de balie waar jij de bezoekers ontvangt. Je zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle telefoontjes tijdig worden beantwoord en kundig worden doorverbonden met de juiste afdeling. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt ervoor dat inkomende telefoongesprekken op de juiste manier worden doorgezet.
 • Je verwerkt zowel inkomende als uitgaande post / e-mail.
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorraad kantoorartikelen en zorgt voor de bestellingen.
 • Je ontvangt bezoekers en verzorgt koffie / thee / lunch bij besprekingen.
 • Je verzorgt lichte huishoudelijke taken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de telefooncentrale: eerste aanspreekpunt voor onze telecomleverancier.
 • Je voert overige administratieve werkzaamheden uit voor verschillende afdelingen.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een prima werksfeer in een dynamisch bedrijf met een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarbij word je onderdeel van een leuk en gezellig team dat met veel enthousiasme iedere dag weer een bijdrage levert aan de voedsel- en duurzame energievoorziening in de wereld.

Wat neem je mee?

 • Je hebt HAVO/MBO denk- en werkniveau. 
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré.
 • Je hebt kennis van MS Office, Word, Excel.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je hebt een representatieve uitstraling. 
 • Je bent leergierig en staat open voor ontwikkelingen.
 • Je bent zelfstandig en geordend.

Wie zijn wij?

Van der Valk Systemen is sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van innovatieve systemen. Op ons bedrijvencomplex van 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen worden, met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten ontwikkeld en geproduceerd voor de verkooporganisaties Van der Valk Horti Systems (glastuinbouw) en Van der Valk Solar Systems (markt voor zonnepanelen).

Hoe reageer je?

Voor de functie van Receptioniste / Telefoniste besteden we het werving- en selectietraject uit aan Westland Werving & Selectie.

Kandidaten die zich herkennen in deze functie worden uitgenodigd om te reageren. Je kunt je cv en motivatie sturen naar: Westland Werving & Selectie, Lisanne Nederpelt, Lisanne@westlandwens.nl , voor vragen kun je bellen naar 06-36515250.

Download de brochure

"We chose Van der Valk mounting systems because of their high quality, easy to assemble products and excellent levels of customer service. Together we have been able to co-operate on some fantastic commercial projects."

Nick Porter - SAS Energy UK

Bekijk alle projecten

Van der Valk Solar Systems BV

Zwartendijk 73
2681 LP MONSTER
The Netherlands

T: +31 (0)174 - 21 22 23
F: +31 (0)174 - 24 27 27
info@valksolarsystems.nl

Valk Solar Systems UK Limited

Innovation House, Discovery Park
Innovation Way
Sandwich CT13 9FF
United Kingdom
T: +44 (0)1304 897658
info@valksolarsystems.co.uk